Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Henri van Avezaath Photography

Met mijn foto's en verhalen wil ik je de wereld laten zien zoals ik die zie door mijn camera.

In de buik van de Zwaan

Afgelopen zaterdag kreeg ik de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de Erasmusbrug. Instawalk010 had in samenwerking met Dienst Stadsbeheer een bezoek georganiseerd en ik was een van de gelukkigen die mee mochten. De meeste deelnemers kenden elkaar wel van de instagramnaam en het was leuk om de persoon achter het account nu eens in het echt te zien. Met 17 man/vrouw togen we naar de brug der bruggen en daalden we af naar de basculekelder. Er ging een wereld voor ons open.

The Abyss

Ineens is daar een gigantische, intimiderende ondergrondse ruimte. Nadat ik aan de hoogte gewend was en we een korte toelichting kregen, was het tijd om foto’s te maken. Iedereen ging op zoek naar het beste plekje om het statief op te zetten en zo de ruimte te vangen. De basculekelder is de ruimte waarin een gedeelte van de brug draait als de klep openstaat. Na eerst een paar foto’s vanaf boven te hebben gemaakt, was het tijd eens helemaal onderin kijken.

At the bottom

Het liefst wil je een cleane foto maken zonder mensen er op. Een lange sluitertijd helpt hier altijd bij, maar juist in een situatie als deze heb je de mens nodig om te laten zien hoe groot het. De tijd was beperkt en dat maakte het moeilijk, wat was er nog meer te zien? Zijn er leuke details die ik vast wil leggen? En dan merk je dat het gemakkelijker is om foto’s te maken als je plan hebt. Een serie met een bepaald thema of een specifieke foto. Dat geeft je meer rust en ben je niet bang dat je iets gemist hebt. We hadden een harde stop, maar wilden voor we verder gingen ook nog even onder de brug kijken, van Zuid naar Noord.

Under the Bridge

Na dit korte uitstapje onder de pylon zat de tijd er op en moesten we verder naar de volgende locatie. Wat er nog ging komen, de dag was nu al geslaagd.Wat een bijzondere locatie! Bedankt Instawalk010 voor de organisatie en Dienst Stadsbeheer voor de rondleiding op deze bijzondere plek.

Share This:

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Henri van Avezaath Photography

Thema door Anders Norén