Over mij


henriHoi, leuk dat je mijn website bezoekt. Ik ben Henri van Avezaath. Naast mijn normale werk ben ik ook actief als fotograaf. Mijn favoriete moment van de dag om foto’s te maken is het blauwe uurtje. De laatste stralen zonlicht zetten de lucht in vuur en vlam en de lichten in de stad gaan aan. Het wordt langzaam donkerder en dan toont stad haar ware kleuren.

Ook Straatfotografie vind ik leuk om te doen. Mensen in het hun natuurlijke omgeving. Hiervoor gebruik ik veel mijn mobiele telefoon, omdat die altijd voorhanden is en je op straat niet weet wat je kan verwachten. Recent werk van de straat kun je zien op mijn Instagram account @Street_catcher

Ik woon in Nederland waar ik ook de meeste van mijn foto’s maak. Mijn favoriete plekken om te fotograferen zijn Rotterdam en de omgeving van Delft. Tijdens vakantie gaat de camera steevast mee, maar ook tijdens zakenreizen of klantbezoeken neem ik soms de camera mee.

Geniet van de foto’s op deze pagina en voel je vrij om commentaar achter te laten. Mocht je een foto aan de muur willen, of willen gebruiken voor commerciële doeleinden, kijk dan in mijn webshop of stuur me een mailtje.

Veel plezier.
Henri

Share This: