De molens van Kinderdijk verlicht

Geplaatst op

Een week per jaar zijn de molens in Kinderdijk verlicht. Begin september is er de molenweek en zes avonden staan de molens er op hun best bij.

Ik was vorig jaar geweest en had toen geleerd dat de vrijdagavond geen optie is door de molenmarkt en ben toen zaterdag maar teruggegaan. Met dat in gedachte en de andere activiteiten die gepland stonden bleef alleen de dinsdagavond voor deze keer over om te gaan.

Het was dus alles of niets dit jaar. De weersvooruitzichten waren niet goed, veel regen en volledig bewolkt. Heeft het dan wel zin om te gaan? Uit ervaring weet ik dat het op een andere locatie heel anders kan zijn en dat een flinke wind de wolken zomaar weg kan blazen, zeker ’s avond.

Dus, in dit soort situaties is het altijd beter om te gaan. Is het niets dan ben je “zo” weer thuis, of maak je een paar regenfoto’s. Is het wel wat dan heb je mooi foto’s en zit je niet achteraf niet te balen als je de mooie foto’s van anderen die avond langs ziet komen.

Mijn keuze heeft goed uitgepakt en uiteindelijk heb ik een paar hele mooi foto’s kunnen maken. Zo zie je maar weer, niet geschoten is geen foto.

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.